Tiptracks week 35

De spoeling was dun deze week. Gelukkig heb ik nog genoeg parels over uit de zomer om vanaf maandag weer een fijn radioprogramma te kunnen maken. Wel heb ik afscheid genomen van MEROL, zij heeft wel een nieuwe single met Sorry Lul, maar die haalt het wat mij betreft niet bij Koude Kermis. Ook uit mijn Tiptracks op Deezer zijn verdwenen: Julia Gagnon (Here in Maine) en het toch wat depressieve Bender met Smartest Kid

Dimension & Sub Focus & NGHTMRE – Angel (feat. Mougleta)

Dimension is de dj-naam van de Londense producer, songwriter, muzikant en geluidstechnicus Robert Etheridge (8/10/91). Op Angel werkt hij samen met Nicolaas Douwma (13/4/82), dat klinkt Nederlands, maar deze 42-jarige producent van elektronische muziek is toch echt een Brit. Hij werkt onder de naam Sub Focus. Eerder werkten beide al samen op Ready to Fly, Desire en de remix Timeswrap. Voor Angel schakelden ze dubstepproducer NGHTMRE in. De vocalen zijn van de in Dubai geboren Yasmeen Semaan (22/7/95), die tegenwoordig in Canada woont en zich als zangeres Mougleta noemt.

Sad Park – GOOD LUCK

Sad Park is een viertal uit Los Angeles dat sinds 2015 aan de muzikale weg timmert. Tot op heden brachten zij drie albums uit. Hun melodieuze emopunk gaat over liefde, verdriet, (wan)hoop en vriendschap. Mogelijk hebben ze met Good Luck nu ook een poppypunkhit te pakken. De single ligt in de lijn van Fountains Of Wayne.

Coldplay, Little Simz, Burna Boy, Elyanna, Martina Stoessel – We Pray

We Pray is het nieuwe nummer in aankondiging naar het album Moon Music. We Pray is een samenwerking met Burna Boy, rapper Little Simz, de Palestijns-Chileens zanger Elyanna en de Argentijnse artiest TINI.  Het album Moon Music verschijnt op 4 oktober. In juli bracht de band feelslikeimfallinginlove uit en daarvoor gaven ze tijdens een show in Rome al een voorproefje van een andere single, getiteld Good Feelings.